Vila Scandinavia

De la 160,00 LEI / noapte
Balcon Grătar Baie Espressor/filtru de cafea Aragaz/plită Parcare Frigider Uscător Internet Cuptor cu microunde Fumatul interzis Televizor in cameră

Vila Scandinavia dispune de 9 camere elegant aranjate si cu atentie la detalii. Fiecare camera are o culoare aparte si dispune de propriul grup sanitar, cu cabina de dus, ce difera de la o camera la alta, astfel incat te vei simti cazat intr-o noua locatie, ori de cate ori vei sosi aici.

Suprafata camerelor este de aproximativ 20 metri patrati, paturile sunt duble, cu exceptia a doua camere, dintre care una are un pat dublu si unul simplu, iar cea de-a doua, doua paturi simple. Nu lipseste de aici cablul-tv care este prezent in fiecare camera.

Vila Scandinavia vine in sprijinul firmelor ce vor sa organizeze training-uri pentru informarea colaboratorilor, sala de sedinta avand o capacitate de 20 - 30 de locuri si posibilitati de a etala informatiile ce doresc a fi comunicate.

De asemenea, puteti organiza diverse seri festive ( revelion, Craciun, Paste, zi de nastere etc. )

Doriti sa organizati o petrecere de neuitat? Vila Scandinavia va ofera posibilitatea de a va desfasura festivitatea intr-un mediu ambiant placut, creandu-va atmosfera de bar autentic. 

Spune-ne ce crezi

* Câmp necesar