Pensiunea Ohana

De la 250,00 LEI / noapte
Balcon Grătar Espressor/filtru de cafea Parcare Uscător

Pensiunea Ohana vă oferă o experiență de vacanță la munte într-o ambianță rustică, naturală. Unitatea de cazare este situată într-o zonă liniștită în mijlocul naturii, de unde poți admira frumusețea munților Făgăraș și peisajele pline de culoare și contur în orice anotimp.
Vila are o capacitate de cazare pentru 14 adulți și dispune de 5 camere: 3 duble și 2 triple. Acestea sunt dotate cu băi proprii, Smart TV și au acces gratuit la Wi-Fi.
Pensiunea este dotată cu ciub piscina exterioara cu vedere spre crestele montane din zonă. În grădină sunt amenajate spații de recreere și joacă pentru copii și o terasă cu grătar și cuptor BBQ.
Vă punem la dispoziție condiții de cazare moderne într-o ambianță caldă, decorată cu lemn și accente romantice.
Seara puteți petrece momente de relaxare în living în zona șemineului și pentru că poveștile au un farmec aparte la flăcările focului am creat acest spațiu care vă oferă un ambient intim, cald și prietenos.
Dacă ești pasionat de activități sportive sau pur și simplu vrei să ai o zi plină de distracție și relaxare îți punem la dispoziție: teren de fotbal, masă de ping-pong, palete badminton, jocuri de societate și masă de poker.
La Vila Ohana vă vom răsfăța și din punct de vedere culinar cu mâncăruri gustoase, pregătim meniuri gourmet, de la bucate autohtone până la preparate argentiniene, toate pregătite cu măiestrie și drag de bucătari iscusiți.
Dacă dorești să găzduim un eveniment special din viața ta suntem locația potrivită. Punem la dispoziție întreaga locație sau doar salonul special amenajat pentru petreceri private, cu sistem audio profesional inclus, kit karaoke și ecran Smart TV 4K.
La Ohana poți realiza excursii pe trasee montane superbe, poți vizita Mănăstirea Sâmbăta de Sus sau foișoarele amenajate pentru activități de Wildlife Watching. Pârtia de ski Drăguș și cea de săniuș te așteaptă cu întreaga familie să vă bucurați de zăpadă.
Vacanța de vis este pregătită! Te așteptăm la Pensiunea Ohana!

Spune-ne ce crezi

* Câmp necesar