Pensiunea între Nori

De la 155,00 LEI / noapte
Balcon Grătar Baie Espressor/filtru de cafea Aragaz/plită Parcare Frigider Internet Acces animale de companie Televizor in cameră Terasă Internet wireless Sistem sonorizare

Amplasată la 600 m distanță de şoseaua națională, departe de stresul urban si ,,turistic``, avand o priveliste de basm asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului, cabana dispune de trei camere duble cu baie proprie şi televizor șii un apartament compus din două dormitoare cu sase locuri,baie şi living cu televizor. Cabana este amenajată în stil rustic și ne dorim să vă oferim o atmosferă caldă.
Salonul este dotat cu televizor si instalație de sonorizare.Asiguram lemnele pentru aprinderea grătarului și la cerere aprindem focul la Ciubăr ul Secuiesc și în vatra de pe terasa exterioară. Pentru amatorii de drumetii în superbele trasee montane, închiriem biciclete electrice de mtb și organizam diferite evenimente și trasee. Puteți lua și bebei cu voi, pentru ei avem cărucioare speciale.
Bucătăria este complet utilata pentru o petrecere reusita. Relieful este adecvat pentru excursii cu bicicleta sau pe jos, oferind numeroase trasee pe drum de macadam sau prin mijlocul padurii.
Garantam reusita petrecerilor de firma sau de grup.
. Pestera si Cheile Dambovicioarei, comuna Sirnea, posibilitate de a face echitație în apropiere, partia si tiroliana de la Cheile Gradistei va pot oferii motivul pentru o plimbare reușită și relaxanta.
Terasele, bicicletele, ciubarul, gratarul din exterior completeaza atmosfera relaxanta pe care dorim sa o oferim.
Optional oferim mic dejun ,pranz sau cina, meniul fiind stabilit de comun accord in prealabil, ingredientele provenind de la producatorii locali.
Check in-ul este dupa ora 15 si check out ora 12. Prețurile afișate sunt valabile pentru minim două nopți de cazare.
Acceptăm animale de companie.

Spune-ne ce crezi

* Câmp necesar