Charter Apartments - Vila Costea Sibiu
Sibiu

Fie că sunteţi în trecere prin Sibiu sau doriţi cazare pentru sejurul dumneavoastră în splendidul oraş, Charter Apartments – Vila Costea este alegerea perfectă. 

 

Charter Apartments – Vila Costea se află în Sibiu, în zona Calea Cisnădiei, la 5- 10 minute de mers cu mașina de centru. Oaspeții pot parca gratuit autoturismul la proprietate, în parcarea cu sistem de supraveghere video și pot utiliza gratuit conexiunea WiFi. 

 

Apartamentele au TV prin cablu,bucatarie complet utilata, baie privată și balcon. La 700 de metri de Charter Apartments Costea se află cea mai apropiată stație de autobuz și un magazin alimentar. Cel mai apropiat restaurant este situat la mai puţin de 10 minute de mers cu masina. Pârtia de schi Gura Râului se află la 20 km. 

Charter Apartments - Vila Costea vine in intampinarea oaspetilor cu o oferta de bogata de cazare. Unitatea noastra este are o capacitate totala de 23 de locuri de cazare.Punem la dispozitia oaspetilor doua apartamente de 3 camere, doua apartamente de 2 camere si o garsoniera. 

 

Vorbim limba dumneavoastră! 

Spune-ne ce crezi

* Câmp necesar