Casa Dominic

De la 750,00 LEI / noapte
Balcon Grătar Baie Espressor/filtru de cafea Aragaz/plită Mașina de spălat vase Parcare Frigider Internet Cuptor cu microunde Televizor in cameră Terasă Internet wireless

Casa Dominic se afla la distanta de 30 km de orasul Sibiu, la poalele Muntilor Cindrelul, in comuna Rau Sadului, intr-o zona extraordinara pentru cei ce adora linistea si aerul curat. 
Cabana dispune de 10 locuri de cazare in 4 camere duble, un living spatios cu semineu, bucatarie complet utilata( vesela, frigider, plita electrica, cafetiera,cuptor cu microunde, mașina de spalat vase), 2 bai, terase, balcon la etaj,barbeque, loc pentru ceaun,disc, gradina, parcare in curte supravegheata video,balansoar pentru relaxare, rau in curte, apa calda, televiziune, internet, încălzire centrală, loc de joaca pentru copii, din luna Iunie 2022- piscina sezoniera.
Se pot organiza pe cont propriu excursii, drumetii in zona spre Magura, Paltinis sau Prejba, cu masina,cu atv, cu motociclete sau pe poteci turistice marcate, de asemenea se pot vizita centralele electrice din zona sau Barajul Gatul Berbecului (1154 m altitudine). De la cabana mai sunt 15 km pana la barajul Gatul Berbecului.
Trasee posibile cu plecare din Sibiu: 
Sibiu-Cisnadie-Sadu-Rau Sadului(valea Manc)
Sibiu-Talmaciu-Sadu-Rau Sadului(valea Manc)
Casa Dominic este perfecta pentru petrecerea concediului de odihna, weekend-uri, sarbatori, zile onomastice ,etc.
Nu închiriem pentru petreceri de majorat!
La 150 m se afla un restaurant unde se poate servi masa.

Spune-ne ce crezi

* Câmp necesar