Rezervări directe

Ai nevoie de cazare? Ești la un apel distanță. Caută cazarea și contactează direct proprietarul. Fă-ți rezervarea singur, fără comision și fără intermediari. Vrei o cameră cu priveliște sau la un etaj superior? Dorești o anumită cameră? Rezervă direct cu proprietarul. Află totul înainte de a rezerva.

 

Prețuri actualizate, comision 0

Deschide cazarea preferată, alege-ți datele de checkIn și checkOut și calculează-ți prețul pentru cazare dinainte de a contacta proprietatea! Vezi toate detaliile despre orice unitate de cazare.

 

Suține turismul românesc

Prin fiecare rezervare făcută pe ghidturist.ro, alegi să suții turismul românesc. Și știi de ce? Pentru că unitățile de cazare s-au săturat să plătească intermediarilor comisioane cuprinse între 15% și 40% pentru fiecare rezervare. Astfel, banii aceștia vor rămâne în turismul românesc!

 

De ce GhidTurist.ro

Îți creștem vizibilitatea în online, facilităm contactul direct cu turiștii și nu percepem niciun comision la nivel de rezervare.

Tranzactii necomisionate

GhidTurist.ro nu comisioneaza nicio rezervare. Astfel, în calitate de proprietar nu vei plăti niciun comision pentru rezervările pe care le onorezi!

 

Cele mai mici prețuri din piață

Inscrierea unitatilor de cazare se face pe baza de abonament anual. Pretul abonamentului este de 600 lei/an.

 

Misiunea noastră este aceea de a oferi turiștilor ofertele turistice ale unităților de cazare din România fără reclame, ranking-uri favorizate, reclame sau popup-uri și totodată de a facilita contactul direct între turiști și proprietari.

Așadar, mesajul nostru este să rezervați direct cu unitățile de cazare, deoarece veți constata că veți obține oferte mai bune și totodată susțineți turismul românesc.

Lucram constant pentru a promova www.ghidturist.ro pe toate retelele sociale disponibile pentru a atrage un numar mare de turisti.