500 lei/an, fără alte costuri, 0% comision

De ce Ghidturist.ro

Ne vizitează site-ul peste 50.000 de utilizatori lunar! Îți creștem vizibilitatea în online, facilităm contactul direct cu turiștii și nu percepem niciun comision la nivel de rezervare.

Tranzactii necomisionate

ghidturist.ro nu comisioneaza nicio rezervare. Astfel, în calitate de proprietar nu vei plăti niciun comision pentru rezervările pe care le onorezi!

Cele mai mici prețuri din piață

Promovează unitatea ta de cazare pentru doar 500 lei/an, fără comision de rezervare. Nu există costuri ascunse pentru tine sau oaspeții tăi.

Cum funcționează?

 

1. Îți înscrii unitatea pe site

Faci clic pe “Înscrie unitatea mea”, completezi datale tale și te vom contacta de îndată pentru a-ți comunica pașii următori

2. Publicăm unitatea de cazare

Noi îți vom completa toate detaliile unității de cazare pentru ca pagina unității tale de cazare să arate impecabil și îți vom trimite datele de autentificare.

3. Vei primi rezervări

Turiștii vor începe să te contacteze pentru efectuarea rezervărilor. Nu există niciun comision la nivel de rezervare. Astfel, vei avea controlul tuturor turiștilor care sună.

De ce să alegi ghidturist.ro?

Managementul Unității

Vei putea edita oricând descrierea, camerele, prețurile, facilitățile existente, fotografiile încărcate și toate detaliile afișate pe pagina unității de cazare.

Contact direct cu turiștii

Contact direct cu turiștii, toate detaliile unei rezervări stabilindu-se doar între unitatea de cazare si turist.

Comision 0

Probabil te-ai săturat de comisioanele per rezervare ale site-urilor de booking, și de facturile lunare. Este locul perfect dacă preferi să fii contactat direct de către turiști!

Design optimizat

Beneficiezi de un design optimizat pentru dispozitivele mobile, întrucât mai mult de jumătate din traficul web provine de pe dispozitive mobile.

Abonament anual

Astfel, îți vei reduce substanțial costurile comisioanelor plătite, prin plata unui abonament anual de doar 500 lei, indiferent de numărul rezervărilor primite.

Peste 60.000 vizitatori lunar

Întrucât avem peste 60.000 de utilizatori care ne vizitează site-ul lunar, vei avea o expunere ridicată în mediul online!